4 Ekim 2010 Pazartesi

Adobe ColdFusion Enterprise Edition (64bit) - v9.0.1 [Intel/KG]

http://pixhost.info/avaxhome/c2/47/001747c2.jpeg

Adobe ColdFusion Enterprise Edition (64bit) v9.0.1 [Intel / KG] | 406,99 MB | MacOS

Adobe ColdFusion uygulama sunucusu ve yazılım geliştiricilerin hızlı bir şekilde, inşa etmek, dağıtmak ve korumak sağlam Internet uygulamaları şirketler için sağlar. ColdFusion 9 geliştiricilerin kod az satırlara karmaşık iş mantığını yoğunlaşmasına olanak sağlar. ColdFusion Builder etkin dağıtım yoluyla kavram ColdFusion uygulama geliştirme yönetmek için Eclipse tabanlı bir IDE.Birlikte, bunlar zengin, güçlü Internet uygulamaları oluşturmak için bir araç ve hizmetler tam bir set sunuyor. (Bu 64bit versiyonu).
Ofis dosya birlikte çalışabilirlik
Kolayca raporlama, karar verme ve sunumlar için ofis belgeleri oluşturmak. Okumak, oluşturmak ve yeni CFSPREADSHEET etiketini kullanarak tabloları güncelleyin. Programlı Microsoft PowerPoint ve Word dosyalarını PDF dosyaları oluşturur. Dinamik sunucu üzerinde doğrudan PowerPoint sunumları HTML veya SWF sunum üretmek.

ColdFusion Builder ile sıkı bütünleşme
Kaldıraç Adobe ColdFusion Builder ™ yazılım geliştiriciler, her zamankinden daha hızlı ColdFusion uygulamaları oluşturmak için sağlayan bir derece, özelleştirilebilir Eclipse ™ tabanlı IDE güç.

Nesne-ilişkisel eşleme
Hibernate kütüphane açık kaynak dayanan nesne-ilişkisel eşleme (ORM) kullanarak Build veritabanı bağımsız uygulamalar. Zamandan tasarruf ve herhangi bir SQL yazmadan veritabanı mantığı ve bağlantı yönetmek. tek bir kod satırı yazmadan mantık ve bağlantı için ColdFusion bileşenlerini (CFC) oluşturmak için ColdFusion Builder ORM Uygulama Sihirbazı'nı kullanın.

Microsoft Office SharePoint entegrasyonu
Yeni CFSHAREPOINT etiketiyle ColdFusion uygulama için Microsoft Office SharePoint web hizmetlerinden Açığa veri. Ayrıca, kullanım tek oturum açma kimlik bilgilerini yeniden girmeniz kullanıcıların gerek kalmadan SharePoint sitesinde bir web parçası olarak ColdFusion uygulama gösterilecek SharePoint yeteneği üzerinde.

Geliştirilmiş Adobe Flash Platform entegrasyon
uygulama performansını artırmak için Flash Remoting hızlı yararlanın. Hizmet olarak kullanın ColdFusion kolayca CFML tek bir satır yazmadan AMF ile birçok mevcut kurumsal hizmetler erişerek RIA kalkınmayı hızlandırmak için.

Hizmet olarak ColdFusion
Kaldıraç CFML tek bir satır yazmadan AMF veya SOAP üzerinden ColdFusion kurumsal hizmetleri güç. Bu hizmetler CFCHART, CFDOCUMENT, CFIMAGE, CFMAIL, CFPDF ve CFPOP içerir. Ayrıca, uygulama daha bilinmeyen uygulamalar tarafından erişimi engellemek için bu hizmetleri korumalı alan tarafından güvenli hale getirir.

Adobe AIR ® yerel / uzak veritabanına senkronizasyon
güvenilir veri yönetimi sunan çevrimiçi / çevrimdışı yeteneği Teklif kullanıcılara uygulamaları. istemci ve ORM sunucu üzerinde SQLLite kullanarak, ColdFusion 9 başvurunuzu yeniden çevrimiçi istemci ve sunucu arasındaki çatışma çözme ve veri senkronizasyonu yönetir.

Yeni Ajax kontrolleri
Ajax daha geniş bir set oluşturun daha ilgi çekici ve sezgisel uygulamaları kaldıraç CFML etiketleri ve nitelikleri ile yeni Ext JS 3.0 kütüphane kontrol eder. Yeni kontroller haritalama, multimedya oynatıcı, multifile upload, akordeon navigasyon, ilerleme göstergesi, teyitleri, uyarılar, düğmeler ve sürgü vardır.

Sunucu Yöneticisi
aynı anda merkezi konsol biri birden çok sunucu arasında idari görevleri gerçekleştirerek zamandan tasarruf edin. Eğer veri kaynakları, program görevler oluşturabilir sıcak düzeltmeler, net önbelleklerini uygulamak ve ColdFusion sunucuların bir kümeye karşı karşılaştırabilirsiniz.

portlet standartları için dahili destek
tek bir entegre portalda ColdFusion uygulamaları dahil Açığa neredeyse tüm kurumsal uygulamalar,.ColdFusion 9 Portletin olarak ColdFusion bileşeni tanımlamanızı sağlar. Bu 168 ve JSR 286 JSR Java ™ Portlet Özellikler için destek içerir.

OS sürümü Mac OS X v10.5.x-10.6


Indir Linkler

http://www.filereactor.com/rgd0u63r3kpi/ACFEv9.0.1x64.part1.rar.html
http://www.filereactor.com/h7k92ns3qpsf/ACFEv9.0.1x64.part2.rar.html

Adobe ColdFusion Enterprise Edition (64bit) - v9.0.1 [Intel / KG] Fast Download


Adobe ColdFusion Enterprise Edition (64bit) - v9.0.1 [Intel / KG] Alternatif Linkler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP