4 Ekim 2010 Pazartesi

WaveMachine Labs Drumagog 5 OSX/AU/RTAS/VST

WaveMachine Labs Drumagog 5 OSX/AU/RTAS/VST

Mac OS | | WaveMachine Labs / AU / RTAS / VST 5 OSX Drumagog 99.2MB

Drumagog bir eklenti olan otomatik akustik diğer örneklerin seçiminiz ile parça davul yerine bir. Her gün Drumagog Mühendis ve üreticiler dünya çapında kullanım düzeltmek ve parça davul onların artırır.
Bu kullanımı oldukça kolay. bir, parça davul üzerine ve en sevdiğiniz örnek almak Sadece eklemek Drumagog! yerine davul gelişmiş için Drumagog, kontrol nihai için güçlü özellikleri ile doludur ve büyük 4 gb örnek kütüphane davul içerir.

Ana Özellikler:

Otomatik 2.0 hizalayın ve tetikleme Motor Yeni
WaveMachine Labs ve Fraunhofer (MP3 formatının mucitleri) arasındaki işbirliği bir devrimci yeni uyum algoritma sonuçlandı. Davul şarkıları mükemmel örnek doğru ve hizalanır. Drumagog şimdi en doğru örnek uyum algoritması her yerde mevcuttur. Drumagog zaten güçlü tetikleme motor daha doğru en zorlu parça davul izlemek için geliştirilmiştir. Hatta karmaşık rulo ve flams yeni tetikleme motor Drumagog 5'in için maç.

Oda Örnekleri
Gog örnek format oda ve mikrofon örnekleri kapsayacak şekilde genişletilmiştir: Sadece yeni karıştırıcı arabirimini kullanarak istenilen oda miktarı çevirin. fazla üç oda veya alternatif mikrofon örnekleri tek bir hit davul tetiklenebilir. Tüm oda ve mikrofon örnekleri birbirleriyle bir faz kilidi korumak. Drumagog 5 bu güçlü yeni özellikten yararlanmak için güncellendi Yecüc örnekleri ile birlikte geliyor.

Oto Hi-Hat Takibi 
Drumagog 5 otomatik olarak hi-hat pozisyon pedal algılar (açık / kapalı) ve örnekleri buna göre ayarlar. Hi-şapkalar şimdi yerine, doğru, kolay ve orijinal artikülasyonlara sadık.

Eklenti Hosting 
sınırsız sesler için Drumagog 5 içinde sanal araçlar açın. BFD2 gibi eklentiler, Superior Drummer, Kontakt, ve daha doğrudan örneklerin neredeyse sınırsız kütüphane kolay erişim için Drumagog açık.

Kıvrım Reverb 
5's yankı Drumagog ayarlanabilir oda büyüklüğü, ofset, gecikme ve daha fazlası ile, özel bir IR kütüphane ve standart IR dosyalarını okumak için yeteneği ile birlikte geliyor.

Morph | Motor 
MoReVoX ses tasarımcısı Sabino Cannone işbirliği ile tasarlanan Morph | Motor zihin etkiler piyasada başka bir şey ile eşsiz üfleme için, çarptıkça ses şekillendiriyor.


Anasayfa: http://www.drumagog.com/


DOWNLOAD LINKS


WaveMachine Labs / AU / VST Hızlı İndir RTAS 5 OSX Drumagog


/ AU / RTAS / VST Alternatif Linkler 5 OSX Drumagog WaveMachine Labs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP