27 Eylül 2010 Pazartesi

Apple - İMac

Hepsi bir arada bilgisayarda son nokta. Ve son sürat

Gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen ekranlar.

Arkadan aydınlatmalı LED. Parlak bir fikir.

Bekleme olmadan tam parlaklık. iMac'in arkadan aydınlatmalı LED ekranının büyük avantajı budur. Maksimum parlaklığa erişinceye kadar ısınması zaman alan çoğu ekrandan farklı olarak, arkadan aydınlatmalı LED ekran hemen açılır ve normal parlaklığına ulaşır. Üstelik arkadan aydınlatmalı LED özelliği, ekran parlaklığı üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanıza olanak verir. Böylece, iMac ekranını en karanlık mekanlarda bile ortam ışığına uygun şekilde ayarlayabilirsiniz.

Daha fazla piksel. Daha iyi görüntü.

iMac gerçek bir piksel zenginliğine sahiptir. 1920x1080 çözünürlükteki 21,5 inç ekran, önceki 20 inç iMac ile karşılaştırıldığında yüzde 17 daha fazla piksele sahiptir. 2560x1440 çözünürlükteki 27 inç ekransa, 21,5 inç iMac ile karşılaştırıldığında yüzde 78 daha fazla piksele sahiptir. Ayrıca 1000:1 kontrast oranı sayesinde daha canlı renkler ve daha karanlık arka planlar elde edebilirsiniz. Tüm bu özellikler bir HD TV'de olduğu gibi 16:9 en/boy oranıyla geniş ekranda sunulur.

Her açıdan etkileyici.

iMac ekranı, IPS (in-plane switching) adı verilen özel bir görüntüleme teknolojisi sayesinde evinizin her yerinden mükemmel görüntü sunar. IPS, ekrana yandan bakarken bile mükemmel renklere sahip parlak bir görüntü sağlar.
Apple - İMac

Baştan sona yeni Intel Core işlemciler.

Tüm iMac modelleri, iMac'in yeni bir performans standardı belirlemesini sağlayan gelişmiş işlemci mimarisine sahip çok hızlı Intel Core serisi işlemciler içerir. 21,5 inç modeller ve bir 27 inç model, standart olarak 3,06 GHz'den başlayan çift çekirdekli Intel Core i3 işlemciyle gelir. Daha da fazla performans için, dört çekirdekli 2,8 GHz hızındaki Intel Core i5 veya isteğe bağlı 2,93 GHz hızındaki Intel Core i7 ile en gelişmiş model olan 27 inç iMac'i seçin. Dört çekirdek, fotoğraflarınızı yönetmek, HD video düzenlemek, hatta grafik ağırlıklı 3D oyunlar oynamak gibi birçok şeyi daha hızlı hale getirir. Ayrıca Mac OS X Snow Leopard, Intel çift çekirdekli ve dört çekirdekli mimarilerden tam olarak yararlanmak üzere tasarlandığından, mümkün olan en hızlı performansı elde edersiniz.

Hızlandırılmış grafikler.

Her iMac güçlü bağımsız grafik kartlar içerir; bunun anlamı grafik işlemcinin CPU'dan ayrı olmasıdır. İster amatör bir film yapımcısı, isterseniz hırslı bir oyuncu olun; iMac seçtiğiniz modele bağlı olmaksızın daha hızlı, daha sorunsuz, daha net grafikler sunar.

Herkes için bağımsız grafik kartları.

21,5 inç iMac, 256 MB ayrılmış bellekli ATI Radeon HD 4670 veya 512 MB bellekli ATI Radeon HD 5670 seçenekleriyle hızlı grafik performansı sunar. 27 inç iMac'e geçtiğinizde, 512 MB bellekli ATI Radeon HD 5670'i seçebilir ya da, 1 GB GDDR5 bellekli ATI Radeon HD 5750'nin çarpıcı performansının keyfini çıkarabilirsiniz.

Apple - İMac

Bol bol bellek ve depolama alanı.

Yeni iMac'te artık 4 GB DDR3 bellek standarttır. Yani 1333 MHz'de çok daha hızlı çalışır. Ayrıca 16 GB'a kadar çıkmaya olanak veren dört SO-DIMM yuvası vardır; böylece aynı anda daha fazla uygulamayı kullanabilirsiniz. 2 TB'a kadar yükseltilebilen Seri ATA sabit disk sürücüsü sayesinde1 istediğiniz kadar fotoğraf, video ve müzik depolayabilirsiniz.

Ultra hızlı bir katı hal sürücüsü ekleyin.

Gerçek bir performans artışı sağlamak için, 27 inç iMac'inizi isteğe bağlı bir 256 GB katı hal sürücüsüyle yapılandırın. Bu sürücüyü tek sürücünüz olarak seçebilir veya dahili sabit sürücüye ek olarak takılmasını sağlayabilirsiniz. Böylece işletim sistemini, kritik uygulamaları ve önemli dosyaları katı hal sürücüsünde, diğer dosyalarınızı da sabit sürücüde depolayabilirsiniz. Katı hal sürücülerinde hareketli parça olmadığından, bilgisayar verilere sabit sürücülerden iki kat daha hızlı ulaşabilir. Bu da iMac'inizi başlatmayı ve uygulamaları açmayı hiç düşünmediğiniz kadar hızlı hale getirir.

Dahili Wi-Fi.

Yüksek hızlı 802.11n kablosuz teknolojisi iMac'te yerleşik olarak bulunur. Time Capsule veya AirPort Express Base Station ile, tüm odalardaki bilgisayarlar kablosuz olarak iMac'e, Internet'e ve birbirine bağlanabilir.2 Bu ağ üzerindeki herkes kablosuz olarak dosya yazdırabilir, Web'de gezinebilir ve iTunes'daki müzikleri evinizdeki müzik setinde çalabilir.

Multi-Touch için iki seçenek - Magic Mouse ya da Magic Trackpad


Kablosuz Magic Mouse.

Bildiğiniz fareleri unutun. Her yeni iMac, dünyanın ilk Multi-Touch faresi olan kablosuz Magic Mouse ile birlikte gelir. Bir kez kullandıktan sonra diğer fareleri nasıl kullandığınıza şaşıracaksınız. Kaydırma topu, kullanışsız bir tekerlek, kablo ve görünür herhangi bir düğme yok.
Magic Mouse bunun yerine, tüm işlemleri basit hareketlerle kontrol etmenize olanak veren Multi-Touch teknolojisini kullanır. Magic Mouse'u denediğinizde, bilgisayarınızla etkileşim kurma şeklinizi değiştirdiğini göreceksiniz. Dahili yazılım sayesinde Magic Mouse'u dilediğiniz şekilde yapılandırabilirsiniz. Düzgün ve kusursuz tasarımı sayesinde iki elle de kullanabilir ve düğmeler olmadan iki düğme tıklama özelliğinden faydalanabilirsiniz. Sihirli gibi.

Kablosuz klavye.

Kablosuz Magic Mouse ile birlikte bir kablosuz klavyeye sahip olan iMac, masaüstündeki dağınıklığı tümüyle ortadan kaldırır. Bu küçük profilli klavye, masaüstünde diğer klavyelere göre çok daha az (yüzde 24 daha az) yer kaplar. Sayısal tuşlar olmadığı için, farenizi klavyenin yanında rahatça kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra dahili Bluetooth kablosuz teknolojisi sayesinde, bağlantı için kablo kullanılması gerekmez. 







Apple Pil Şarj Cihazı

Kablosuz Mac aksesuarlarınız için kusursuz güç kaynağı. Apple Battery Charger, şarj edilmiş ve kutudan çıktığı anda kullanıma hazır altı yüksek performanslı AA NiMH pille gelir. Pilleri yeniden şarj etmeniz gerektiğinde, şarj cihazı hızlı ve verimli şekilde çalışır.

iSight kamera. Dikkatli bakın, orada.

Apple - İMac





iSight kamera.


Yakından bakın: iMac'in üstündeki cam ekranın arkasına bir iSight kamera gizlenmiştir. Bu kamerayı iChat ile kullanarak dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Üç arkadaşınızla aynı anda görüntülü sohbet edebilir, bir meslektaşınızla video paylaşabilir veya bir müşterinize sunum yapabilirsiniz3 Eğlenceli fotoğraf efektleri için iSight uygulamasını Photo Booth ile birlikte kullanın. Üstelik yazılımı yüklemek veya kamerayı yapılandırmak için zaman harcamanıza da gerek yoktur. Tüm Mac uygulamalarında olduğu gibi iSight da kullanıma hazırdır.



Mini DisplayPort.

Mini DisplayPort, iMac'inize harici bir ekran bağlamanıza olanak verir. Buna Apple LED Cinema Display de dahildir. 27 inç iMac'te, bu bağlantı noktası aynı zamanda giriş de sağlar. Böylece, MacBook veya MacBook Pro da dahil DisplayPort çıkışı olan herhangi bir harici kaynağı bağlayıp iMac'inizi ekran olarak kullanabilirsiniz.

SDXC kart yuvası.

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı çektiğiniz hızda iMac'inize (veya iMac'inizden başka bir yere) aktarabilirsiniz. Dahili SDXC kart yuvası, standart SD ve SDHC kartlara ek olarak, 2 TB'a kadar kapasiteyi destekleyen yeni SDXC biçimiyle de çalışır. Kameranızın bellek kartını takıp fotoğraflarınızı iPhoto'ya aktarmanız yeterlidir. Bu uygulamada, fotoğraflarınızı kişilere göre kolayca düzene koyabilir, çevrimiçi olarak paylaşabilir veya fotoğraf albümleri oluşturabilirsiniz.



Duvara monte edilebilir.

iMac'inizi duvara kolayca asabilirsiniz. 27 inç iMac, duvara montaj ve sabitleme kollarıyla kullanılmak üzere VESA Mount Adapter Kit ile uyumludur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP