27 Eylül 2010 Pazartesi

iPhone OS 4.0 ile iPhone’u bluetooth klavye ile kullanmak

Öyle görünüyor ki Apple’ın iPhone OS 4.0′da bizlerden gizlediği bazı bluetooth özellikleri var. Örneğin iPhone’u bluetooth kalvye ile kullanmak gibi.
iPad direkt olarak bluetooth klavyeler ile kullanılabilir olarak tanıtıldı. Bu çok kullanışlı bir özellik çünkü örneğin iPad’i masa üzerinde kullanırken bir klavye ile aynen gerçek bir bilgisayar gibi kullanabilirsiniz. Bu durumun aynısı iPhone OS 4.0 ile iPhone içinde gerçek olacak.
Şu anda, iPhone OS 3.0 ile ancak iPhone’unuza “jailbreak” işlemini uyguladığınızda mümkün olan bu işlem iPhone OS 4.0 ile daha kolay hale geliyor. Apple zamanla iPhone’un bütün özellik açıklarını kapatıyor. “Özellik açıkları” diyorum çünkü iPhone çok daha fazlasını sunabilir. Bu fazlalık eskiden “jailbreak” ile kapatılıyordu ancak Apple yavaş yavaş bu fazlalıkları kendisi sunuyor. Böylece Apple, iPhone kullanıcılarını kendi istekleri ile “jailbreak” işinden uzaklaştırmış oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP