27 Eylül 2010 Pazartesi

Real Studio 2010 Release 3.1

alt
O tüm projelerin en iyi şekilde yararlanmak için tanıdık profesyonel verir. cilalı şablonlardan belgeler oluşturun. E-posta ihtiyaçlarına ve daha fazlası için Mac için Outlook güvenin. Ve sizin parmaklarınızın ve PC ve Mac arasında bir tanıdık Office deneyimi gereken araçları verir Mac şerit arayüzü Office kullanın. Bundan daha verimli olabilir?
Özellikleri:
  • Şablon Galerisi: Diğer temalar, daha fazla özelleştirilebilir şablonlar. 2011 temaları Word, PowerPoint ve Excel'in kolayca erişim binlerce şablon ve güzel, profesyonel görünümlü belgeler oluşturmak için kullanabilirsiniz.
  • Yeni Veritabanı ve Konuşma Profili: birleştirin ve kolayca e-posta erişimi. Mac 2011 için Office, tüm kritik e-postalar, zamanlama, kişiler için yeni bir uygulama sunuyor ve daha fazlası - Outlook Mac 2011 için.
  • hızlı ortak görevleri gerçekleştirin. Mac 2011 özellikler için Office Word, Excel, PowerPoint ve Outlook Mac için de, onlara ihtiyaç sağ sık kullanılan özellikleri koyar dinamik bir şerit arayüzü.
  • bulut, bireyler ve işletmeler paylaşayım düzenlemek Web Apps ev sahipliği ile birlikte kolay ve verimli çalışma ve Word, PowerPoint ve Excel belgeleri ile etkileşim. Işbirliği daha kolay nerede olursanız olun, iş arkadaşlarınızla ve müşterilerinizle bulunan olmamıştı.
  • Coauthoring: Bir belgenin birden çok yazar. gibi pek çok katkıda bulunanlar ile gerçek zamanlı olarak yazarlarından belgeler, istediğiniz gibi. Mac 2011 için Office birlikte-bu yüzden asla sürüm kontrolü konusunda endişelenmenize gerek bu işi daha iyi yollar verir.
  • Görünüm: Bir bakışta, davetlerini ve takvim bakın. Inline takvim şimdi-böylece e-posta için takvimden ileri geri geçiş yapmak zorunda değilsiniz gelen doğru olur.
  • PowerPoint: giy bir show-her yerde-Yayın Slide Show ile. Şimdi uzaktan bir Internet bağlantısı olan herkese PowerPoint slayt sunabilirim. Izleyiciler bile PowerPoint göstermek görüntülemek için yüklü olması gerekmez.
Indir Linkler

Mac Standart 2011-XiSO Hızlı Download için Microsoft Office


Mac Standart 2011-XiSO Alternatif Linkler için Microsoft Office

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP