27 Eylül 2010 Pazartesi

iOS4′e yükseltme sıkıntıları

iOS4 artık herkese açık. iPhone 3G ya da daha üst bir iPhone modeli olan herkes iOS4′ü yükleyebilir. Ancak sanki bana Apple’ın bu seferki güncelleme sürecinde pürüz var gibi geliyor.
Yazılımınızı herkese açmadan önce ne kadar denerseniz deneyin herkese açtığınız zaman elbetteki hataları olacaktır. Ama bu seferki hata Apple’a yakışmıyor bence.
Bu sorun iOS4′ten mi yoksa iTunes’dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama nedense iPhone’unuzu ya da iPod Touch’ınızı bilgisayarınıza bağlayıp güncellenmesini başlattığınızda güncelleme işleminin cihazınızı yedeklemesi çok ama çok uzun sürüyor.
Bu yüzden eğer siz de kendi iPhone ya da iPod Tocuh’ınızı güncellerken çok uzun bir yedekleme süreci ile karşılaşırsanız bundan şüphelenmeyin ve bırakın iTunes işini bitirsin.
Diğer bir sorun, ki bu sorun Apple ile alakalı değil, da Google Sync’in iOS4 ile düzgün bir şekilde çalışamaması. Bu sorun yanılmıyorsam şu anda halloldu ancak eğer sizde Google Sync ile ilgili bir şeyler ters gidiyorsa ve daha önceden Google Sync sisteminiz düzgünce çalışıyorsa hiç bir değişiklik yapmadan bir süre sonra tekrar deneyin. Google bu hatayı düzeltmek üzere çalışıyor. Belki ilk başta bile hiç bir sorun yaşamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP