27 Eylül 2010 Pazartesi

Sadece ince ve hafif demek onu hafife almak olur.


Daha hızlı işlemcileri ve güçlü grafikleriyle MacBook Air, olağanüstü bir incelikten çok daha fazlasına sahip. O, taşınabilir bilgisayarlardaki son nokta.





Kusursuz alüminyumun meydana getirdiği unibody gövde.

MacBook Air çığır açan alüminyum unibody tasarımıyla çok sağlamdır ve bu onun yalnızca 1,36 kg ağırlığında ve işaret parmağınız1kalınlığında olmasını sağlayan nedenlerden biridir. Unibody gövde tasarımı şaşırtıcı derecede dayanıklıdır. Çantanıza atıp istediğiniz yere götürebilir, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Kesinlikle daha hızlı.





İçindeki Intel Core 2 Duo işlemci, MacBook Air'in küçük boyutlarına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. 1,86 GHz veya 2,13 GHz seçenekleriyle bu işlemciler, ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarlarda kolaylıkla rastlanmayan hızlara ulaşır. Ayrıca 1066 MHz ön veri yolu, 2 GB'lık DDR3 belleği ve 6 MB'lık L2 önbelleğiyle MacBook Air, dışarıda da ofisteki kadar verimli olmanızı sağlar.

Güçlü bir grafik desteği.





NVIDIA GeForce 9400M entegre grafik işlemcisiyle MacBook Air, hayranlık uyandıran, yüksek hızlı grafikler sunar. Orijinal modelin 6 katına kadar çıkabilen grafik performansıyla, birçok uygulamadaki farkı sizde görürsünüz.2 Örneğin artık iPhoto'daki fotoğraflarınızı daha hızlı görüntüleyebilir, Keynote geçişlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sorunsuzca oyun oynayabilir, film veya video izleyebilirsiniz. Böylesine etkileyici bir performansı böylesine ince bir tasarımla sunan başka hiçbir ultra küçük dizüstü bilgisayar yok



Akıllı bir LED ekran.



13,3 inç arkadan aydınlatmalı geniş LED ekran sayesinde, MacBook Air'ı açtığınız anda muhteşem bir parlaklıkla karşılaşırsınız. LED teknolojisi daha fazla enerji tasarrufu sağlayarak pil ömrünü uzatır. Ayrıca cıva ya da arsenik içermediği için bu ekran, gözleriniz kadar çevreye de duyarlı.

İnce pil.
Güçlü performans.

MacBook Air'in taşınabilir olması pil gücünü etkilemez. Kablosuz iletişim aracılığı ile 5 saate kadar Internet'e bağlanabilirsiniz




Her şey için yer vardır.


120 GB boyutundaki sabit diskiyle MacBook Air'da iş, oyun ve bunların dışında kalan her şey için bol bol yer var. İsterseniz 128 GB'lık katı hal sürücüsüne sahip MacBook Air'i de seçebilirsiniz.4 Hareketli parça içermeyen katı hal sürücüleri geliştirilmiş dayanıklılık sunar ve daha az enerji harcar.




Parlak ekran.

MacBook Air'da, Multi-Touch teknolojisine sahip geniş bir trackpad bulunur. Bir resmi düzeltmek, metni yakınlaştırmak veya fotoğraf albümünüzde gezinmek için çimdiklemeniz, dokunmanız ya da döndürmeniz yeterlidir. Exposé'yi kullanmak için dört parmağınızı aşağı veya yukarı, açık uygulamalar arasında geçiş yapmak için sağa veya sola doğru sürüklemeyi deneyin

Detaylardaki incelik.

Yanıp sönen ışığıyla yenilikçi bağlantı bölmesini açtığınızda, gerçekten ihtiyacınız olan tüm bağlantı noktaları ortaya çıkar (ve kapadığınızda gizlenir): bir kulaklık jakı, bir USB 2.0 portu ve DVI, çift bağlantılı DVI ve VGA video çıkışı destekli bir Mini DisplayPort. Mini DisplayPort, 24 inç Apple LED Cinema Display'e bağlanır ve 30 inçe kadar olan diğer ekranları destekler.

Kablosuz iletişimle, istediğiniz yere gitmekte özgürsünüz.

Dahili ve hızlı 802.11n Wi-Fi5 ve Bluetooth 2.1 + EDR ile, MacBook Air sizi tam bir kablosuz yaşam tarzına yönlendirir. ürücünüzü kablosuz olarak Time Capsule'e yedekleyebilirsiniz veya oturduğunuz yerden yazıcınıza fotoğraflar veya belgeler gönderebilirsiniz.

Remote Disc ile kablosuz yükleme yapın.

 Bilgisayarınızda bir optik sürücü olmadan, yeni uygulamaları nasıl yüklersiniz? Sadece Remote Disc'i kullanın. Mac OS X'in bu yenilikçi özelliği, bir Mac veya PC'nin optik sürücüsünü kablosuz olarak "ödünç almanızı" sağlıyor. Böylece istediğiniz CD veya DVD'den uygulama yükleyebilir ve taşımak zorunda kalmadan herhengi bir optik sürücüye bağlanabilirsiniz.

Dahili iSight kamera.





Yoldayken bir video konferansa katılmanız mı gerekiyor? Dahili iSight kamera MacBook Air'e o kadar akıllıca entegre edilmiştir ki onu farketmezsiniz bile. iChat yazılımı ve iSight sayesinde kablosuz ağ olan herhangi bir yerde görüntülü sohbet etmek artık çok kolay.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP