27 Eylül 2010 Pazartesi

İhtiyacınız olan her şey ve fazlası.

Parlak bir ekran. Multi-Touch trackpad. Hızlı bir işlemci. Sizi kısıtlamayacak bir pil. Hesaplı bir dizüstü bilgisayardan daha ne isteyebilirsiniz ki?

Arkadan aydınlatmalı parlak LED ekran.

13,3 inç parlak geniş ekran.

Yeni MacBook'unuzu açtığınız anda gösterişli, tam ekran parlaklığıyla göz alan arkadan aydınlatmalı LED ekranı sizi karşılar. Işıldayan renkleriyle fotoğraflarınıza, filmlerinize ve sunularınıza hayat verir. 1280x800 piksel geniş ekran çözünürlüğü çoklu çalışmalar için size fazlasıyla alan sağlarken, istediğiniz yere götürebileceğiniz kadar da küçüktür. Üstelik ekranı hiç olmadığı kadar çevrecidir: Enerjiyi verimli kullanır, cıva gibi zararlı toksinler içermez ve arsenik içermeyen camdan yapılmıştır.

Yüksek performans standart.

Aksiyon oyunlarının kahramanı.

MacBook yeni NVIDIA GeForce 320M grafik işlemcisini kullanır. Önceki nesle göre yüzde 80'e kadar performans artışıyla,2 fotoğraflara göz atma ve film izleme gibi şeylerde çarpıcı bir hız ve güç sunar. Gelişmiş mimarisi sayesinde Spore, Call of Duty ve Sims 3 gibi oyunlarda akıcı ve hızlı hareketler sağlar. Kendinizi zengin renkler, ince ayrıntılar ve akıcı bir oyun deneyimiyle hayat bulan dijital dünyalara kaptırırsınız. Skorunuzu geliştirmekle meşgul olmadığınız durumlardaysa, yeni NVIDIA grafik işlemci bir MacBook'ta yaptığınız diğer her şeyi (e-posta yazma, web'de gezinme gibi) hızlı ve etkin enerji kullanımıyla yapar.





Şimdiye kadarki en uzun ömürlü MacBook pili.

Her şarjda 10 saate kadar kullanılabilir, 1000 kereye kadar şarj edilebilir.

Artık, güç adaptörünü takacak yer aramayı, hatta yanınıza bile almayı düşünmeden MacBook'unuzu gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Dahili lityum-polimer pilinin tek bir şarj ile 10 saate kadar kullanılabilmesi,1 uzun uçuşlar, tüm gün süren seminerler ve uzun soluklu çalışma oturumları için mükemmel bir seçenek olmasını sağlar. Enerjiyi verimli kullanan yeni NVIDIA entegre grafik işlemci, e-posta yazma ve web'de gezinme gibi günlük işler için daha az güç kullanarak pil ömrünü uzatır. Gelişmiş pil kimyası ve adaptif şarj teknolojisi sayesinde MacBook pili 1000 kereye kadar yeniden şarj edilebilir; normal kullanımda beş yıla kadar dayanır; sıradan dizüstü bilgisayar pillerinden neredeyse üç kat daha uzun ömürlüdür.4 Böylece daha az atık oluşturur. Ve bu özellik onun gerçek bir çevre dostu pil olmasını sağlar.

Multi-Touch MacBook'a geliyor.

Gezinmek için daha fazla alan,
etkileşim için daha fazla yol.

Yeni MacBook Multi-Touch trackpad ile ilgili olarak dikkatinizi ilk çekecek (veya hiç fark etmeyeceğiniz) şey düğmedir. Trackpad'in tamamı düğmedir, dolayısıyla dokunma uyumlu cam yüzeyde herhangi bir yeri tıklayabilirsiniz. Ayrı bir düğmenin bulunmaması aynı zamanda, daha geniş bir trackpad yüzeyine olanak verir ve parmaklarınızı hareket ettirmek, tıklamak ve oynatmak için daha geniş bir alan sağlar. Üstelik, trackpad'in Multi-Touch hareketlerini desteklemesi sayesinde belgeleriniz, resimleriniz ve uygulamalarınız ile etkileşimde bulunurken bir veya daha fazla parmağınızı kullanarak iki parmakla kaydırma, kıstırma, dokunma ve döndürme gibi parmak hareketlerinden yararlanabilirsiniz. Sağ tıklamaya alışık bir kullanıcıysanız, trackpad üzerinde sağ tıklama bölgesi oluşturabilir ya da trackpad'e iki parmağınızla basabilirsiniz.
Yalnızca 2,74 cm (1,08 inç) kalınlığındaki MacBook, 2,13 kg'lik ağırlığıyla (4,7 libre) daha da hafif.5 Yeni MacBook her masada (veya sırt ya da evrak çantasında) incecik bir görünüm sergiler. Elinize almayı ve çantanıza koyup çıkarmayı kolaylaştıran yuvarlatılmış dış hatlarıyla, kusursuz ve daha dayanıklı unibody bir gövdeye sahiptir. Üstelik, okulda, işte veya seyahat ederken günlük hayatın itiş kakışlarına dayanacak sert polikarbonattan yapılmıştır. Yeni MacBook'un tabanı bile farkını hissettirir. Tüm yüzeyini kaplayan kaymaz malzeme, ister bir masada veya sırada, ister bir uçak tepsisinde olsun, MacBook'un tam koyduğunuz yerde kalmasını sağlar.

Güç kablosu bile yenilikçi.

MagSafe Power Adapter fiziksel bağlantı yerine manyetik bir bağlantı kullanır. Bu sayede, çalıştığınız sırada birisi güç kablosuna takılacak olursa, yeni MacBook'unuzu masanın üzerinden düşüremez. Kablo, kendisine veya sisteme zarar vermeden kolayca yerinden çıkar. Dahası konektör üzerindeki LED bal renginden yeşile döndüğünde MacBook'unuzun şarjının tam dolduğunu anlayabilirsiniz.

Kullanıma hazır kablosuz.


Dahili AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi sayesinde istediğiniz yerden Internet'e yüksek hızlarla bağlanabilirsiniz.6 Mac ile ilgili her konuda olduğu gibi, Wi-Fi ağlarına katılmak da bundan daha basit olamazdı. Bir ağa daha önce bağlandıysanız, Mac'iniz en kısa sürede e-posta alıp gönderebilmeniz, web'de dolaşabilmeniz veya görüntülü sohbet yapabilmeniz için oturumu otomatik olarak açar.7 Bluetooth kablosuz teknolojisini destekleyen bir telefonunuz, kulaklığınız, klavyeniz veya fareniz mi var? Tüm bu aygıtlarınız dahili Bluetooth 2.1 + EDR sayesinde MacBook'unuza bağlanabilir; üstelik MacBook aygıtlarınızın hiçbirini unutmaz.

CD ve DVD'ye yazın.

MacBook standart olarak dahili bir SuperDrive ile birlikte gelir. Onu süper yapan ne mi? Ev sevdiğiniz DVD filmlerin ve müzik CD'lerinin keyfini sürebilirsiniz. Kendi CD'lerinizi veya DVD'lerinizi yazarak verilerinizi yedekleyebilir veya kendi müzik mikslerinizi oluşturabilirsiniz. Ya da sistemde bulunan iDVD yazılımını kullanarak Hollywood stilinde iMovie filmleri oluşturup bunları DVD oynatıcıda izleyebilirsiniz.

Her olasılık için bir port

MacBook ile dijital kamera, yazıcı, harici sabit disk, fare ve klavye (iPhone ve iPod'u söylemeye gerek bile yok) gibi dijital cihazlarınız için kolay tak-kullan desteğine sahip olursunuz. Bu aygıtları portlardan birine bağlamanız yeterlidir. Çalışma alanınızı genişletmek mi istiyorsunuz? Mini DisplayPort doğrudan bir Apple LED Cinema Display'e bağlanır; bir projektöre bağlantı için VGA ve DVI desteğine ek olarak düz ekran televizyon bağlantısı için DisplayPort ve HDMI desteği de vardır.8 MacBook ayrıca bir Gigabit Ethernet portuna, ses girişi portu olarak da iş gören bir kulaklık jakına ve MacBook'unuzu güvenli tutabileceğiniz kullanışlı bir kilitleme yuvasına sahiptir.

Herkesle görüntülü sohbet edin.

Dahili iSight kamera.

MacBook ekranının üstüne akıllıca entegre edilmiş (neredeyse gizli), fotoğraf ve video çekebilen bir iSight kamera bulunmaktadır. Bu kamerayı dahili mikrofon ve sistemde bulunan iChat yazılımıyla birlikte kullanarak, fiziksel olarak gidemediğiniz her yere gidebilirsiniz. Üç arkadaşınızla görüntülü sohbet edebilir, annenizle video paylaşabilir veya bir müşterinize sunum yapabilirsiniz.7 Anında fotoğraf çekmek ve eğlenceli fotoğraf efektleri eklemek için iSight'ı Photo Booth (Fotoğraf Kabini) ile birlikte kullanın. Ayrıca, QuickTime X ile birlikte kullanarak video kaydedebilir ve tek bir tıkla iTunes, MobileMe veya YouTube'da paylaşabilirsiniz. En önemlisi, yazılımı yüklemek veya kamerayı yapılandırmak için zaman harcamanıza da gerek yoktur. Tüm Mac uygulamalarında olduğu gibi, iSight da ambalajından çıktığı gibi kullanıma hazırdır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP