27 Eylül 2010 Pazartesi

Hiç Bir Şeyi Kaçırmayın.

Daha hızlı işlemci ve grafik kartına sahip yeni MacBook Pro, her şeyi son sürat yapar.



15 ve 17 inç modelleri: Yeni Intel Core i5 ve Core i7 işlemciler.

15 ile 17 inç MacBook Pro modellerinde bulunan yeni Intel Core i5 ve Core i7 işlemciler, önceki nesil ile karşılaştırıldığında performansı %50'ye kadar arttırır. Bunlar, Intel'in en güncel 32 nanometre işleme teknolojisini temel alan, piyasadaki en hızlı çift çekirdekli işlemcilerdir ve Mac dizüstü bilgisayarlar için tamamen yeni bir performans kriteri oluştururlar1

Turbo Boost.

Intel Core i5 ve Core i7 işlemciler aynı zamanda Turbo Boost özelliğine de sahiptir. Ek performans desteğinden yararlanabilecek Aperture 3 veya Final Cut Pro gibi işlemciyi yoğun biçimde kullanan uygulamalarla çalışıyorsanız, Turbo Boost, bir veya her iki çekirdeğin hızını dinamik olarak artırarak 2,66 GHz'lik bir MacBook Pro'yu 3,33 GHz'lik bir hıza çıkarır.

13 inç modeli: Daha hızlı Intel Core 2 Duo işlemciler.

Şimdi 2,66 Ghz'lik hızlara ulaşan yeni işlemcileriyle 13 inç MacBook Pro modelleri, performans açısından çok güçlüdür. 1066 MHz ön veri yolu ve 3 MB L2 önbellek sayesinde tüm uygulamalarınız, düşünebildiğinizden çok daha hızlı ve verimli çalışır.

Kusursuz alüminyum. Yeni en yüksek standart.

Tek bir alüminyum bloğundan üretilen MacBook Pro, gerçek bir mühendislik başarısıdır. Yekpare gövdesi kusursuz bir mekanik çalışmanın eseridir. Ekranı açmak için kullandığınız parmak oyuğundan yanıp sönen uyku gösterge ışığına kadar hiçbir ayrıntı göz ardı edilmemiştir. Sonuç olarak sadece bir çığır açmakla kalmayan, aynı zamanda ince, hafif, şık ve zarif bir dizüstü bilgisayar elde edilmiştir. Yekpare tasarım da MacBook Pro'nun her zamankinden çok daha dayanıklı olmasını sağlar. Böylelikle onu evrak çantanıza veya sırt çantanıza atabilir ve havaalanında, okulda, ofiste ya da gerektiği yerde tereddüt etmeden çıkarıp kullanabilirsiniz.

Şimdiye kadarki en uzun ömürlü Mac dizüstü bilgisayar pili.

Her MacBook Pro'da bulunan enerji verimliliği yüksek yeni mimari, 15 ve 17 inç modellerinde bulunan otomatik grafik kartı değiştirme özelliğiyle birlikte size oldukça uzun bir pil ömrü sağlar. Yeni 13 inç MacBook Pro'da bulunan pil, tek bir şarj ile 10 saate kadar (15 ve 17 inç MacBook Pro modellerinde bu süre 8 ile 9 saat arasında değişir) kullanılabilir.2 Ve bilgisayarınızı yaklaşık 1000 kez kadar tam olarak şarj edebilirsiniz; bu da tipik dizüstü bilgisayar pillerinin ömründen neredeyse üç kat daha fazladır.3 Gelişmiş kimyasal yapı ve Uyarlanabilir Şarj Sistemi, pilin şarj yeteneklerinin daha uzun süreyle korunabilmesine ve pil hücrelerini en iyi şekilde şarj etme yönteminin belirlenebilmesine olanak tanır. Pil ömrü beş yıl olduğundan MacBook Pro, bu sürede sadece tek bir pil kullanırken tipik dizüstü bilgisayarlar aynı sürede üç pil kullanır. Böylece daha az atık oluşturur. Ve bu özellik onun gerçekten çevre dostu bir pil olmasını sağlar.

Her açıdan güçlü grafik kartları.

MacBook Pro, 13 inç modelindeki yeni NVIDIA GeForce 320M tümleşik grafik işlemci ile birlikte, yüksek performanslı grafik kartlarında size daha fazla seçenek sunar. Önceki nesilden %80'e kadar daha hızlıdır; üstelik e-posta yazma ve web'de gezinme gibi günlük işlerde çok daha yüksek enerji verimliliği sağlar.4
Yeni 15 ve 17 inç MacBook Pro modelleri, grafik ağırlıklı oyunlarda çok daha fazla güç sağlarken e-posta kontrol etme veya web'de gezinme gibi günlük işlerde daha uzun pil ömrü sunar. Bu modeller, kullandığınız uygulamaya bağlı olarak, şaşırtıcı derecede hızlı bağımsız NVIDIA GeForce GT 330M işlemcisiyle, enerjiyi verimli kullanan tümleşik Intel HD grafik kartı arasında otomatik olarak geçiş yapar. Böylelikle daha fazla performans elde etmek için pil ömründen ödün vermeniz (ya da bunun tersini yapmanız) gerekmez.

Parlak bir ekran.

Her MacBook Pro'nun geniş görüş açısı ile genellikle sadece bir masaüstü bilgisayar ekranında görülen renk yelpazesine sahip, arkadan aydınlatmalı, kusursuz derecede parlak bir LED ekranı vardır. Dolayısıyla bir film seyrederken veya oluştururken en mükemmel tuvale sahip olursunuz. Ultra ince ve kusursuz cam gövde; ekranı güçlü ve dayanıklı hale getirir. Aynı zamanda bu ekran, az güç harcaması ve cıva ile arsenik içermemesi nedeniyle hiç olmadığı kadar çevrecidir. Çok daha parlak bir şey için hazır mısınız? 15 inç modeli, şimdi size yüzde 36 daha fazla piksel sağlayan 1680 x 1050 yüksek çözünürlüklü parlak veya yansıma engelleyici bir ekranla sunulmaktadır

Klavye bile daha gelişmiş.

Sağlam alüminyum klavye plakası, tuşlara göre kusursuz biçimde kesilmiştir. Ve tuşlar da parmaklara mükemmel derecede uyum sağlayacak biçimde kavislidir. Sonuç? Tam bir yazma keyfi. Ayrıca klavye de ışıklandırılmıştır, böylelikle uçaklar veya konferans salonları gibi düşük ışıklı ortamlarda çalışırken ne yazdığınızı her zaman görebilirsiniz.

Her yerinden tıklayın. :)

lk fark edeceğiniz (veya fark edemeyeceğiniz) şey düğmedir. Tüm trackpad bir düğmedir, böylelikle istediğiniz her yeri tıklayabilirsiniz. Geniş trackpad ayrı bir düğme olmaksızın ellerinize büyük ve ipeksi cam yüzey üzerinde gezinmesi için çok geniş bir alan sağlar. Sayfayı yukarı ve aşağı kaydırmak için iki parmağınızı kullanın. Yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak için kısma hareketini kullanın. Görüntüyü parmak uçlarınızla döndürün. Fotoğraf kitaplıklarınız arasında gezinmek için üç parmağınızla kaydırın. Masaüstünüzü görüntülemek, tüm açık pencereleri görmek veya uygulamalar arasında geçiş yapmak için dört parmağınızla kaydırın. Sağ tıklamaya alışık bir kullanıcıysanız, iki parmağınızla sağ tıklayabilir veya trackpad üzerinde sağ tıklama bölgesi yapılandırabilirsiniz. Multi-Touch trackpad'i daha çok kullandıkça, önceden onsuz nasıl çalıştığınıza daha fazla hayret edeceksiniz.

Her şeyi sığdırın.

Her MacBook Pro, standart olarak 500 GB'a kadar depolama kapasitesine sahip, geniş bir sabit sürücüyle gelir.5 Yani fotoğraf kitaplıklarınız, video projeleriniz ve dosyalarınız için geniş bir alana sahip olursunuz. Ya da daha fazla dayanıklılık için hareketli parçası olmayan katı hal sürücü sipariş edebilirsiniz. 128 GB, 256 GB ve hatta 512 GB'lık bir sürücü seçin. MacBook Pro, aynı zamanda 8 GB'a kadar RAM desteği bulunan çok yüksek hızlı 1066 MHz DDR3 belleğe sahiptir, böylelikle aynı anda daha çok uygulama çalıştırabilir ve verilerinizle ortam dosyalarınıza hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.



Yalnızca hız. Daha fazla hız.

MacBook Pro serisi, hızı 2,66 GHz'e kadar çıkan gelişmiş Intel Core 2 Duo işlemcilerle başlar. Ve bu aşamadan sonra seçenekler giderek daha da hızlanır. Artık 15 ve 17 inç modellerinde, piyasadaki en hızlı çift çekirdekli işlemciler olan ve 3,33 GHz'lik Turbo Boost hızlarına ulaşan en yeni Intel Core i5 ile Core i7 işlemciler bulunur. MacBook Pro, 4 MB'a kadar paylaşımlı L2 veya L3 önbellekle uygulamaları eskiye oranla yüzde 50 daha hızlı çalıştırır


Olasılıklar sunan portlar.

15 inç MacBook Pro; iPod, iPhone, dijital kamera ve harici sabit sürücü ile birlikte kullanılmaya hazırdır. Bir kablonuz varsa, bu kabloyu takabileceğiniz bir yer de vardır. Daha hızlı çevre birimlerini bağlamak için iki tane USB 2.0 portu ve bir tane FireWire 800 portuna sahip olursunuz.

Mini DisplayPort.

Mini DisplayPort, geniş 30 inç ekranlar da dahil olmak üzere, harici ekranlara hızlı ve kolay şekilde kusursuz dijital bağlantı sağlar. Apple LED Cinema Display ile tak ve kullan performansını sunarken, VGA ile DVI'nın yanında DisplayPort ve HDMI gibi en yeni çoklu ortam standartlarını da destekler.

Kameradan bilgisayara.
Anında transfer.

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı çektiğiniz hızda MacBook Pro'nuza (veya MacBook Pro'nuzdan başka bir yere) aktarabilirsiniz. 15 inç MacBook Pro'da yerleşik olarak bir SD Kart yuvası bulunur, böylelikle fotoğraflarınızı ve dijital videolarınızı hemen düzenleyip paylaşabilirsiniz

DVD'leri süper hızlı yazın.

iMovie ve iDVD'de ev sineması eserlerinizi düzenledikten ve üzerlerinde son rötuşları yaptıktan sonra onları DVD'ye yazmak için MacBook Pro'nuzdaki ultra hızlı 8x SuperDrive'ı kullanın. SuperDrive'ın çift katmanlı disklere (yaklaşık 9 GB'lık alana sahip DVD'ler) yazabilmesi, verileri yedeklemek açısından mükemmel bir seçenek olmasını sağlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP