27 Eylül 2010 Pazartesi

Firefox Home – Yakında iPhone’da

Mozilla belki iPhone’a tarayıcısı Firefox’u ekleyemiyor ancak yine de kullanıcılarının Firefox’daki bilgilerine iPhone’dan erişebilmelerini istiyor.
Apple, Opera’ya iPhone’da izin verdi. Bu sayede masaüstünde Opera kullananlar iPhone’larında da Opera kullanabiliyor. Firefox içinse durum biraz daha farklı çünkü Firefox’un şu anda iPhone için bir web tarayıcısı yok. Ayrıca yapsa bile Apple’ın onaylaması zaman alacaktır. İleride belki Mozilla, iPhone için bir Firefox uygulaması çıkartır ancak bu süre zarfında Mozilla’nın farklı bir düşüncesi var: Eğer iPhone’da Firefox yoksa kullanıcılarım sadece Firefox bilgilerine ulaşsın.
Firefox Home tamamen bu düşünce üzerine kurulu. Yakında çıkacak olan Firefox Home sayesinde masaüstünde Firefox kullanan iPhone kullanıcıları iPhone’larında Firefox Home uygulamasını çalıştırarak masaüstündeki Firefox’da bulunan taramam geçmişleri, yer imleri ile güncel sekmelerine ulaşabilecekler. Ayrıca Firefox Home, Mozilla’nın “Awesome Bar” adındaki gelişmiş adres çubuğunu da kullanıcılarına sunacak ve böylece Firefox Home kullanıcıları istedikleri sayfaya daha kısa bir şekilde ulaşabilecekler.
Mozilla bu uygulamasını “Weave” ile çalıştıracak. Yani masaüstünde “Weave” eklentisi bulunan kullanıcılar bu uygulama çıktığında ve yüklediklerinde yukarıdaki özelliklerden yararlanabilecek. Firefox için Weave uygulamasını buradan ücretsizce indirebilirsiniz.
Yalnız bu uygulamayı yeni bir iPhone tarayıcısı olarak görmeyin. Bu uygulama sadece masaüstündeki Firefox bilgilerinize kolayca iPhone’da ulaşmanızı amaçlayan bir uygulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP