27 Eylül 2010 Pazartesi

Worms Reloaded (MAC OSX)

Worms Reloaded (MAC OSX)
Reloaded Worms (MAC OSX)
MAC Oyunu | İngilizce | Geliştirici: Takım 17 | 340 MB
Tarz: Aksiyon / Strateji / Strateji

Worms Armageddon ve sıra tabanlı komik mayhem yorumlarına On yıl Worms Reloaded, yepyeni bir sürümü Steam üzerinden PC için devam ediyor. Solucanlar Reloaded, (geçmiş kutladı ve markalardan bazı ikonik silah dönüş) dört oyuncuya başarıları, leaderboards, tüm yeni yüksek çözünürlüklü manzara temalar online ve offline multi-player, ses desteği, çılgın yeni silahların bir sal özellikleri Yeni Fort modu için parlak kale, yeni peyzaj editörü, yeni oyun modları, şapkalar, deri ve konuşma bankaları bir dizi.
taç onun tamamen, ayrıca bilgisayar, ölüm maçları (deathmatches), ırk, kale ve bulmacalar ile tek bir oyun var. Zevk yeni High Definition tam renkli grafik motoru, fizik ve çok zor kolay arasında değişen karmaşıklık 7 türleri, yeni bir bilgisayar AI akıl ile revize kariyer, bilgisayar çok akıllı hale geldi ve o kindarlık, öfke ve karanlık gibi özellikleri çalıştırmak's karakter özellikleri! Oyun ayrıca ayarları farklı türevleri ve solucanlar, oyun ayarlarını ve kullanıcı seviyeleri ton takımınız için özelleştirme seçenekleri binlerce, istediğiniz kadar böylece oyun oynayabilirsiniz içerir!

Oyunun Özellikleri:

• Kampanya modu - Oyunda 35 tek oyuncu misyonlar yanı sıra gelişmiş oyuncular için yapılandırılmış kampanya Warzone, başka bir 30 misyonları.
• Mod Body Count (Bodycount modu) - Eğer düşman solucanların sonsuz saldırılara karşı tek bir solucan hayatta kalırım daha şiddetli hale geliyor!
• Eğitim Modu - 3 el ve 3 farklı site içermektedir öğrenci için kapsamlı bir taktik.
rasgele düzeyleri milyonlarca böylece için • 13 HD grafik - asla iki kez aynı harita üzerinde oynuyor!
Solucanlar bu yüzden tüm yeni HD manzara kadar iyi görünüyordu asla - tüm manzara eski ve sevilen Worms dayanmaktadır.
Geniş ekran desteği, ek etkileri arka bulanıklık, 16 özel fantastik kale rejim Fort için tasarlanmıştır.
Solucanlar, Worms 2, Worms Armageddon, Worms World Party ve Worms Open Warfare son serisi yanı sıra, 14 yeni silah klasik silahları da dahil olmak üzere silah ve araçları • 47 tür!
• Yeni silahlar şunlardır: süper protivobunkerovaya bomba, ferrets, zehirli darbe, fırtına bulutu, makineli tüfek, elektromıknatıs, Lies • Buffalo, artı yangın yeni bir tür ve şaşırtıcı paskalya yumurtaları koruma! (Ben ne Paskalya yumurtaları, edebi çeviri söyleyemiyorum gelemedi).
• Klasik silah yüz döndü: Armageddon, eşek, tabii, Hallelujah napalm grev ve!

Ekran görüntüsü
Worms Reloaded (MAC OSX)
Worms Reloaded (MAC OSX)


Download

Reloaded Worms (MAC OSX) Fast Download


Reloaded Worms (MAC OSX) Alternatif Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP