29 Eylül 2010 Çarşamba

APPLE CİNEMA DİSPLAY 24 İNÇ SIFIR KADAR TEMİZ KAMERALI MODELİ 2,000 TL

2,000 TL




Mini DisplayPort

LED Cinema Display, ultra kompakt Mini DisplayPort ile yeni MacBook Pro veya MacBook Air'inize kolayca bağlanır. Sahip olduğunuz diğer ekran konektörleri pim ve vidalarla doludur. Yeni Mini DisplayPort konektörüyse kolayca takılır ve kolayca çıkartılır. Mini DisplayPort ile, LED Cinema Display'inizi Mac Pro, Mac mini ve iMac dahil olmak üzere yeni Mac masaüstü bilgisayarlara da bağlayabilirsiniz.

MagSafe konektörü

LED Cinema Display, yeni MacBook Pro veya MacBook Air'inize güç sağlayan ve onu şarj eden bir MagSafe konektörüne sahiptir. Konektör her zaman masanızda hazır durumda bekler. Dizüstü bilgisayarınızın kablosuyla uğraşmanıza gerek kalmaz. Kablonuz olması gereken yerde, çantanızda kalır.

USB 2.0 portları

Ekranın arka tarafında, üç adet kendinden beslemeli USB portu görürsünüz. USB konektörünü yeni Mini DisplayPort'lu Mac'inize (MacBook Pro ailesi ve MacBook Air'in yanı sıra Mac Pro, Mac mini ve iMac dahil) taktığınız anda dahili iSight kamera, mikrofon ve hoparlörlere ek olarak bu portları da kullanılabilirsiniz. Yazıcı, kamera, iPod ya da iPhone. Ne isterseniz bağlayabilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızı alıp gitseniz bile bu cihazlar bağlı kalabilir

Genişletilmiş masaüstü

Yeni MacBook Pro, MacBook Air veya DisplayPort'lu Mac masaüstü bilgisayarlarınızı (Mac Pro, Mac mini, iMac) LED Cinema Display'e bağlayın, ekranınız sınıf atlasın. 24 inç parlak geniş ekranlı monitör çalışma odanıza hareket katsın. 1920 x 1200 çözünürlüğün etkileyiciliğini de unutmayın.

LED avantajları

LED teknolojisi hakkında pek çok şey duyarsınız. Peki bu teknolojide bu kadar etkileyici olan nedir? Birçok şey. LED'ler çok hızlı aydınlanan, katı durumdaki ışık kaynaklarıdır. Bu yüzden Mini DisplayPort'lu Mac dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızı bağladığınızda ekranda bekleme olmaz. Ekranın tamamına yayılmış parlaklığı anında yaşarsınız. LED'ler ayrıca cıva içermediklerinden, geri dönüşüm veya atık işlemleri sırasında çevreyi kirletmez.

Dahili iSight, mikrofon ve hoparlörler

Yolda çalışma halinden masanıza geçiş iş akışınızı bozmasın. LED Cinema Display, dahili iSight kamerası, mikrofonu ve hoparlörleriyle buna izin vermez. Yeni MacBook'unuzu -açık veya kapalı durumdayken- bağlayın ve bir masaüstü bilgisayarı gibi kullanmaya devam edin. İster görüntülü sohbet edin, ister müzik dinleyin.

Yumuşak hareketli bağlantı noktası

LED Cinema Display'in açısı, çalışma ortamınıza göre ayarlanabilir. Yumuşak hareketli bağlantı noktası sayesinde, -5 ila 25 derece arasında istediğiniz açıyı seçebilirsiniz.

Toksin yoktur

LED Cinema Display'in eksiklikleri aynı zamanda onun üstün yanları. LED Cinema Display çevreye zararlı cıva içermez. En son nesil iPod, iPhone ve Mac bilgisayarlarda olduğu gibi arseniksiz cam kullanılmıştır. Dahili kablolar ve bileşenlerde bile BFR ve PVC bulunmaz.

Yüksek oranda geri dönüştürülebilir

Cam ve alüminyum yapısı nedeniyle LED Cinema Display yüksek oranda geri dönüştürülebilir. Ayrılma zamanı geldiğinde, onun artık yepyeni bir hayatı olacağını bilerek rahat olabilirsiniz.

ENERGY STAR

LED Cinema Display, EPA ve ABD Enerji Bakanlığı'nca saptanan düşük güç gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmış, enerji tüketimini ve karbon salımını azaltarak, ENERGY STAR sertifikası almaya hak kazanmıştır.

EPEAT Gold

Elektronik Ürünler Çevresel Değerlendirme Aracı veya EPEAT, bir ürünün performansını kullanım ömrü süresince çevre üzerindeki etkilerine göre değerlendirir. LED Cinema Display, en yüksek EPEAT Gold derecesini almıştır.






Büyük resmi görün.

LED arkadan aydınlatma teknolojisini kullanan 24 inç geniş ekran.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP