27 Eylül 2010 Pazartesi

Super Flexible File Synchronizer Pro v5.14 Incl. Keymaker-CORE

Pro v5.14 Incl Super Flexible File Synchronizer. Çilingir-CORE
Boyutu: 10.57 Mb
Link: ANANFOnti



Eğer ihtiyacınız olan ve elle veya scheduler kullanarak onları çalıştırmak çok farklı işler olarak ayarlayabilirsiniz. Standart kopyalama, Tam Ayna ve SmartTracking gibi güçlü senkronizasyon modları vardır.

Özellikleri:
  • Eşitler veya Dosyalar yedekler ve / veya çevrimiçi depolama, PC, dizüstü bilgisayar gibi tam bir klasör yapıları farklı yerlerde, örneğin.
  • zamanlayıcı içerir bir. dilediğiniz gibi sık sık ya da, uygun zaman her gün bir sabit disk bir yedekleme veri Programı sizin senkronizasyon.Yapabilir veya kapatma da üzerinde çalıştırmak için profiller programı log-off.
  • Internet desteği. desteği Amazon S3 web depolama ve çeşitli internet protokolleri, dahil FTP, FTPS, SFTP / SSH, WebDAV, SSL, HTTP.
  • Dosya Maskeler ve Filtreler. edilir kullanılabilir klasörler ve sayısız yolları seçmek / files kaldırın.
  • Gün ışığı Bölgeleri Saati / Saat. saat bir saat, birkaç bile açıp bu yana tam saat problemleri eğer bilgisayarlar iki dosya sistemi daha yok sayılır eğer olabilir zaman farkları herhangi yok dosya boyutu maçlar yapacaksın.
  • Tam. Disk devam ediliyor On Kolay Sadece yer açmak daha fazla ve kopyalama devam yazılım isteyin. Öyle bir orta sağ duraklatabilir serbest dosya kadar alan ek.
DOWNLOAD:http://hotfile.com/dl/72054867/3d5ac7c/Super.Flexible.File.Synchronizer.Pro.v5.14.Incl.KeymakerCORE.freshwap.net.rar.html

Pro v5.14 Incl Super Flexible File Synchronizer. Çilingir-CORE Fast Download


Pro v5.14 Incl Super Flexible File Synchronizer. Çilingir-CORE Alternatif Linkler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS

APPLE İPHONE TEKNİK SERVİS
iPhone'da versiyon yükseltme işlemleri 4.0.1 Yazılım olarak Unlock (Kırma) işlemleri iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS ve iPhone 4 4.0.1 versiyon update (yüksetme) işlemleri iPod, iPhone ve iPad Donanım (Hardware) arızaları. iPhone, iPad ve iPod Touch Jailbreak işlemleri iPhone, iPad ve iPod Touch'a program yükleme işlemleri iPhone, iPad, iPod donanım ve yazılım sorunları

APPLE TÜRKİYE

APPLE TÜRKİYE
Apple - MacBook Air

Google'da Ara

Hangi işletim sistemi hızlıdır?

Yeni İPod Nano

Yeni İPod Nano
İşte yeni nesil dokunmatik ekranlı ipod Nano'lar 8gb ve 16gb olarak satışa çıkan ipod nanolar 240*240 çözünürlük sunuyor albüm kapağı ve video oynatma özelliğinede sahipler fiyatları ise 8 gb149$ 16 gb 179$ olarak belirlenmiş

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP